Varttuneen väen yhteyttä

Varttuneen väen kerhoissa viihdytään yhdessä, jaetaan elämää kahvikupposen äärellä ja opitaan uusia taitoja. Kerhot ovat osallistujiensa näköisiä. Jossain tuvassa nautitaan keskusteluista, jossain tykätään pelata pelejä, jonkun tuvan väki neuloo villasukkia diakoniatyön jaettavaksi. Olet lämpimästi tervetullut kaikkien kerhojen toimintaan joko säännöllisesti tai silloin kuin sinulle sopii. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Katariinanseurakunnan kesäkahvilat

Tervetuloa nauttimaan kesästä ja yhteisistä kahvihetkistä Varissuon kirkon alapihalle (Kousankatu 6) tiistaisin klo 13:00. Kesäkahvila aloittaa 27.6. ja viimeinen kahvila pidetään 29.8.

Nummen Punaisen tuvassa (Papinkatu 2) kokoonnutaan kahvittelemaan kesäkeskiviikkoisin klo 13:00. Kesäkahvila starttaa 7.6. ja viimeinen kerta on 26.7. Mukana vierailijoita ja seurakunnan työntekijöitä. Molemmat kahvilat ovat kaikille avoimia. Tervetuloa!

 

Valpurin kammari

Varissuon kirkossa (Kousankatu 6) aina parittomien viikkojen tiistaisin klo 12. Ruokailu ja kahvi 2 €.

Annantupa

Hannunniitun seurakuntatalossa (Virmuntie 2) parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 11.00-13.30. Ruokailu ja kahvi 3 €.

Pikkutupa

Varissuon kirkon alakerrassa (Kousankatu 6, käynti Annikanpolun puolelta) ma-ke klo 12.00-15.00. Parittomien viikkojen tiistaisin pikkutupalaiset osallistuvat Valpurin kammariin Varissuon kirkon yläkerrassa. Ruokailu ja kahvi 2 €.

Hurtin kerho

Hurttivuoren seurakuntatalolle (os. Punatulkunkatu 1) parillisten viikkojen torstaisin. Kahvitarjoilu.

Jaanin kerho 

Jaanin seurakuntatalon "sokkelossa" (Jaanintie 36) parittomien viikkojen maanantaisin klo 13.

Omaishoitajien päiväkaffet - virkistystä ja vertaistukea

Kutsumme päiväkaffeille kaikki omaishoitajat, jotka hoitavat läheistään kotona. Päiväkaffeilla on tarjolla kahvin lisäksi virkistävää yhdessäoloa toisten omaishoitajien kanssa, keskustelua arjen asioista ja hartaushetki.

Tapaamme maanantaisin klo 13 kuukauden toisella viikolla Hannunniitun seurakuntatalolla (Virmuntie 2). Olet sydämellisesti tervetullut!

Kortteliklubit

Tule vaihtamaan kuulumisia ja kahvittelemaan alueen muiden asukkaiden kanssa! Kortteliklubit pidetään torstaisin klo 13-15 Varissuon kimppakeskuksessa (Katteluksenkatu 5, alakerta) sekä Hannunniitussa (Petkeltie 5, kerhohuone).

Ota yhteyttä

Sinikka Laine
diakoni
Katariinanseurakunta