Donkkis-tapahtumia ja leirimeininkiä

 

Donkkis-kerhot ja Donkkis Big Night

 

Donkkis on Katariinan ja Kansanlähetyksen yhdessä järjestämä kerho, joka kokoontuu kerran kuukaudessa Varissuon kirkolla. Mukana menossa seikkailee nuorisotiimiläisten lisäksi Donkki-aasi. Donkkis-kerhot koostuvat kivoista puuhapajoista, raamattuopetuksesta ja pienestä iltapalasta.

 

Muutaman kerran vuodessa järjestetään suurempi Donkkis Big Night.

 

Seuraavan kerran Varissuon kirkolla donkkistellaan

 

tiistaina 14.2.2017 klo 17-19 (KaveriDonkkis)

 

perjantaina 7.4.2017 klo 17-19 (PääsiäisDonkkis)

 

Lisäksi torstaina 11.5.2016 klo 17-19.30 Majanummen toimitalolla (Hintsankuja 4) pidetään koko perheen UlkoDonkkis (alle kouluikäiset lapset aikuisen kanssa). Sateen sattuessa tapahtuma pidetään sisätiloissa.

 

Leirimeininkiä

 

Kesällä koululaisia kutsutaan koko Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteiselle kummileirille. Lisää tietoa leiritoiminnasta löydät osoitteesta www.tuuks.fi.

 

TekstariTuPu kuuntelee koululaisen huolia

 

TuPu vastaa tyttöjen ja poikien erilaisiin kysymyksiin mm. ihmissuhteista, päihteistä, seksistä, uskosta…

 

TuPulle voi tekstata milloin vain normaalin tekstiviestin hinnalla. Viestiin vastataan koulupäivinä vuorokauden kuluessa. Viesteihin vastaavat kirkon nuorisotyön ammattilaiset ovat vaitiolovelvollisia. Kaikkiin viesteihin suhtaudutaan vakavasti ja niihin vastataan aina.

 

TuPun numero on 040 341 7787. Voit myös meilata: www.tekstaritupu@evl.fi. Nettitupu ja TuPun chatti löytyvät osoitteesta www.nettitupu.net 
 

Yhteistyötä koulujen kanssa

 

Katariinan nuorisotyön tiimi tekee mielellään työtä paikallisten koulujen kanssa. Yhteistyötä on tehty niin koulun kuin seurakunnankin tiloissa. Esittelemme mielellämme kirkkojamme ja seurakunnan toimintaa koululaisryhmille ja vierailemme oppitunneilla.

Tarjoamme vuosittain myös erilaisia paketteja koulujen käyttöön. Viime vuosien aikana olemme järjestäneet koululaisille mm. kokemuksellisia Jouluvaelluksia sekä viettäneet Vehreys koittaa -festareita yhdessä 5-luokkalaisten kanssa. Osa koulutyön tapahtumista ei sisällä uskonnollista sisältöä ja sopii kaikille oppilaille.

Koulutyöstä vastaava nuorisotyöntekijä Kirsti Thureson juttelee kanssasi mielellään yhteistyömahdollisuuksista.

Donkkis Big Nightissa ja muutenkin seurakunnassa ja elämässä opittua: Rakastakaa toisianne!
Donkkis Big Nightissa ja muutenkin seurakunnassa ja elämässä opittua: Rakastakaa toisianne!

Ota yhteyttä

Kirsti Thureson
nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri
Katariinanseurakunta