Toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille

 

Donkkis-kerhot ja Donkkis Big Night​
 

Donkkis -kerho on Katariinanseurakunnan ja Kansanlähetyksen yhdessä järjestämä kerho, joka kokoontuu tiistaisin klo 17-18.30 Varissuon kirkolla (12.9.2017 alkaen). Mukana menossa ovat Satu, Viivi ja Jani, jotka toimivat kerhoiltojen ohjaajina. Donkkis-kerhot koostuvat kivoista puuhapajoista, raamattuopetuksesta ja pienestä iltapalasta.

Muutaman kerran vuodessa järjestetään suurempi Donkkis Big Night.

 

Syyskauden Donkkis -tapahtumat :

Varissuon kirkolla, Kousankatu 6

lauantaina 9.9.2017 klo 12-15 Donkkis big Day  perheille ja alakouluikäisille

tiistaina 24.10.2017 klo 17-19 Donkkis Big Night

tiistaina 28.11.2017 klo 17-19 Donkkis Big Night

Donkkis- tapahtumissa on elämyksellinen Raamattuhetki, hauskaa toimintaa, arvontoja ja välipala. Menossa mukana seikkailee myös Donkki-aasi.

Usein kotiinviemiseksi saa myös Donkki-lehden!

 

After School

Kaikkien koululaisten avoimet ovet Jaanin seurakuntatalolla (Karjakuja 75) torstaisin klo 15-18. Ovet ovat auki eväiden syöntiä, läksyjen tekoa sekä pelailua varten, esim. pingis ja biljardi. Tervetuloa!

 

 

TekstariTuPu kuuntelee koululaisen huolia

 

TuPu vastaa tyttöjen ja poikien erilaisiin kysymyksiin mm. ihmissuhteista, päihteistä, seksistä, uskosta…

 

TuPulle voi tekstata milloin vain normaalin tekstiviestin hinnalla. Viestiin vastataan koulupäivinä vuorokauden kuluessa. Viesteihin vastaavat kirkon nuorisotyön ammattilaiset ovat vaitiolovelvollisia. Kaikkiin viesteihin suhtaudutaan vakavasti ja niihin vastataan aina.

 

TuPun numero on 040 341 7787. Voit myös meilata: www.tekstaritupu@evl.fi. Nettitupu ja TuPun chatti löytyvät osoitteesta www.nettitupu.net 
 

Yhteistyötä koulujen kanssa

 

Katariinan nuorisotyön tiimi tekee mielellään työtä paikallisten koulujen kanssa. Yhteistyötä on tehty niin koulun kuin seurakunnankin tiloissa. Esittelemme mielellämme kirkkojamme ja seurakunnan toimintaa koululaisryhmille ja vierailemme oppitunneilla.

Tarjoamme vuosittain myös erilaisia paketteja koulujen käyttöön. Viime vuosien aikana olemme järjestäneet koululaisille mm. kokemuksellisia Jouluvaelluksia sekä viettäneet Vehreys koittaa -festareita yhdessä 5-luokkalaisten kanssa. Osa koulutyön tapahtumista ei sisällä uskonnollista sisältöä ja sopii kaikille oppilaille.

Koulutyöstä vastaava nuorisotyöntekijä Kirsti Thureson juttelee kanssasi mielellään yhteistyömahdollisuuksista.

Donkkis Big Nightissa ja muutenkin seurakunnassa ja elämässä opittua: Rakastakaa toisianne!
Donkkis Big Nightissa ja muutenkin seurakunnassa ja elämässä opittua: Rakastakaa toisianne!

Ota yhteyttä

Kirsti Thureson
nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri
Katariinanseurakunta