Vastavirtaan!

Katariinanseurakunnan nuorten aikuisten toimintaa on sekä Turun Ylioppilaskylässä, Nummen seurakuntakodilla että keskustassa! Monipuolinen toimintamme rakentuu kahdenlaisten iltojen ympärille.

Parillisilla viikoilla kokoonnumme torstaisin Vastavirta-illoissa, jotka pidetään Nummen seurakuntakodilla klo 18 alkaen. Parittomilla viikoilla kokoonnumme maanantaisin keskustassa osoitteessa Yliopistonkatu 12B, A18.  Illoissa on syötävää, yhteyttä ja mielenkiintoista opetusta. Tule rohkeasti mukaan! Kysy lisää tietoa pastori Ronkaiselta.

1 2

 

Haluamme tarjota opiskelijoille ja nuorille aikuisille kristillisen seurakuntayhteyden, jossa oppii tuntemaan Jumalaa, omaa kutsumustaan ja toisia saman tien kulkijoita.

Uudet kävijät toivotetaan sydämellisesti tervetulleiksi joukkoon - meille ei ole pääsykokeita tai koeaikaa! Nuorten aikuisten tapahtumista ja toiminnasta löydät tietoa omalta sivultamme www.vastavirta.info. Käy kurkkaamassa ja liity joukkoomme!

 

Food & Hope

Food & Hope on projekti, jonka tarkoitus on auttaa turkulaisia nuoria ja nuoria aikuisia. Projektin ytimessä ovat teemaillat, joissa on tarjolla musiikkia, inspiroivaa ohjelmaa, mahdollisuus kohtaamisiin hyvässä seurassa ja herkullista ruokaa, jota saa myös viedä kotiin ruokakassien muodossa.

Food & Hope -iltoja järjestetään Nummen seurakuntakodilla osoitteessa Papinkatu 2 sekä  Mikaelin seurakuntatalolla osoitteessa Puistokatu 13. Food & Hope järjestetään yhteistyössä Mikaelinseurakunnan, Kansan Raamattuseuran ja Operaatio Ruokakassin kanssa.

Seuraa Food&Hopea Facebookissa!

Pastori Ronkainen jakamassa kahvia Turun Yliopistolla. Menossa mukana Tahvo-koira.
Pastori Ronkainen jakamassa kahvia Turun Yliopistolla. Menossa mukana Tahvo-koira.

Ota yhteyttä

Remo Ronkainen
seurakuntapastori
Katariinanseurakunta