Elämää nuoressa seurakunnassa

Sinussa on valo, sinussa on yö, sinulla on sitkeä sydän, joka lyö

Seurakunnan nuorisotyön touhuihin ovat tervetulleita kaikki yli 14-vuotiaat nuoret.
Katariinanseurakunnan nuortentilat sijaitsevat Jaanin seurakuntatalolla, osoitteessa Karjakuja 75.


Isoskoulutus

Joka keskiviikko sinua kutsuu vaihtuvan ohjelman, leffojen, Raamatun, lautapelien, biljardin, pingiksen, hiljentymisen, rukouksen ja kavereiden seuraan nuortenillat kello 18-21. Nuortenillat ovat osa Katariinanseurakunnan isoskoulutusta. Kevätkauden 2018 nuortenillat alkavat Jaanin seurakuntatalolla keskiviikkona 10.1.2018 klo 18!

Isoskoulutus

Isoskoulutus koostuu nuortenilloista, viikonloppuleireistä, palvelutehtävistä sekä Pop up-iskoista. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

 

Nuortenillat

Nuortenillat Jaanin seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 18-21. Illat koostuvat yhteisestä toiminnasta, opetuksesta, opettelusta, hartaudesta ja vapaasta pelailusta sekä oleskelusta. Illoissa tarjolla pientä evästä.

 

Viikonloppuleirit

Kevään 2018 leirit: 23.-25.3 TYKKI-leiri9.-11.3 isko-leiri, 25.-27.5 isko-leiri

Lisätiedot: Taru Heikkonen, 040-3417482

Palvelutehtävät

Palvelutehtäviä on monia, joten jokaiselle löytyy oma mieluinen tapa auttaa seurakunnassa. Kevään aikatauluista tulossa tietoa.

 

Pop Up-iskot

Pop Up-iskot ovat ajallisesti pidempiä kuin nuortenillat. Pop up-iskoissa opetellaan yhdessä isosuutta lähtemättä viikonlopuksi leirille. Pop up-iskot tapahtuvat usein eri paikoissa kuin nuortenillat.


 


Some

Ajankohtaisista tapahtumista saat tietoa tämän sivun tapahtumakalenterista, seuraamalla Katariinanseurakunnan nuoria Facebookissa (Katariinan nuoret) ja Instagramissa (@ktrnsrknrso) sekä liittymällä WhatsApp-ryhmään (laita pyyntö viestillä kenelle tahansa seurakuntamme nuorisotyöntekijöistä).


Ihminen, jolla on sinulle aikaa

Nuorten toiminta on järjestetty pääasiassa Tarun ja Kirstin sekä nuorisopastorimme Remon johdolla.

Nuorisotyönohjaajamme ovat kristittyjä sosiaali- ja nuorisotyön ammattilaisia, joiden kutsumus on jakaa elämää yhdessä alueemme nuorten kanssa. Jos joku asia painaa mieltäsi tai haluat muuten vaan jutella kivan ja luotettavan aikuisen kanssa, voit olla heihin yhteydessä puhelimitse (myös Telegram ja WhatsApp). Kaikki käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.


After School

Kaikkien koululaisten avoimet ovet Jaanin seurakuntatalolla. Kevään After Schoolit alkavat helmikuussa 2018!
Torstaisin klo 16–18 ovet ovat auki päiväunia, eväiden syöntiä, läksyjen tekoa, biljardinpeluuta jne. varten. Tervetuloa!
 


Äijät

Seurakunnassamme on omaa toimintaa pelkästään miehille.
Seuraavat Äijien saunaillat keväällä 2018. Lisätietoa myöhemmin.


Lisätiedot: Remo Ronkainen (0403417485)


 


Olet tervetullut joukkoon sellaisena kuin olet!

Katariinanseurakunnan nuoret Instagramissa

Nuorisotyön tuoreimmat kuulumiset ja tunnelmat löydät Instagramista. Instagram-tilimme nimi on @ktrnsrknrso. Klikkaa itsesi mukaan!

Ota yhteyttä

Taru Heikkonen
johtava nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta