Elämää nuoressa seurakunnassa

Sinussa on valo, sinussa on yö, sinulla on sitkeä sydän, joka lyö

Seurakunnan nuorisotyön touhuihin ovat tervetulleita kaikki yli 14-vuotiaat nuoret.
Katariinanseurakunnan nuortentilat sijaitsevat Jaanin seurakuntatalolla, osoitteessa Karjakuja 75.


 

Joka keskiviikko sinua kutsuu vaihtuvan ohjelman, opetuksen, Raamatun, lautapelien, biljardin, pingiksen, hiljentymisen, rukouksen ja kavereiden seuraan nuortenillat kello 18-21. Illoissa tarjolla pientä evästä. Nuortenillat ovat osa Katariinanseurakunnan isoskoulutusta. Syyskauden 2018 nuortenillat alkavat Jaanin seurakuntatalolla keskiviikkona 15.8.2018 klo 18!

 

Isoskoulutus

Isoskoulutus koostuu nuortenilloista, viikonloppuleireistä, palvelutehtävistä sekä Pop up-iskoista. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Viikonloppuleirit

 

  Syksyn 2018 leirit:


  21.-23.9.2018 - Oli ja meni! Kiitos!

  19.-21.10.2018 -Ei ollu tai tullu. :'(

  28.-30.12.2018 Kinkunsulatteluleiri. Ilmoittaudu täältä: https://www.lyyti.in/kinkunsulatteluleiri2018
 
  25.-27.1.2019 Isosleiri. Ilmoittaudu täältä: https://www.lyyti.in/isosleiritammik2019


 Lisätiedot: Taru Heikkonen, 040-3417482

Pop Up-iskot

Pop up –iskoja on muutaman kerran syksyllä ja keväällä. Ne eivät ole keskiviikkoisin, vaan muina viikonpäivinä. Pop up -iskoissa opetellaan yhdessä isosuutta lähtemättä viikonlopuksi leirille. Pop up -iskot tapahtuvat myös hieman eri paikoissa kuin nuortenillat. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan myöhemmin, mutta itsenäisyyspäivänä 6.12 on Pop Up-isko, jonka voit jo merkitä kalenteriin!

6.12. Itsenäisyyspäivänvastaanotto
Henrikin kirkolla klo 17 alkaen!
Luvassa naposteltavaa (minidonitseja!!), taianomainen Miika Korkatti ja muuta hauskaa ohjelmaa! Tätä varten saa myös tälläytyä, mutta yleisesti pukukoodi on juhlava.
Ilmoittaudu 3.12. mennessä: https://www.lyyti.in/itsnpvvastotto2018

Pop up -isko 15. & 16.12.

Yhteistä olemista, tekemistä ja oppimista Varissuon kirkolla. Pääset harjoittamaan heittäytymistaitojasi. Sunnuntaina osallistumme yhdessä valmistellen klo 12 messuun, jonne myös huoltajat ovat tervetulleita!

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Palvelutehtävät

Palvelutehtäviä on monia, joten jokaiselle löytyy oma mieluinen tapa auttaa seurakunnassa.

Syksyllä  2018 voit osallistua musatiimin, luovantiimin, kansainvälisyystiimin, tiedotus- ja sometiimin tai AV-tiimin toimintaan. Tavoitteena tiimeissä on oppia uusia tapoja palvella seurakunnassa. Monellaista osaamista tarvitaan! Valitse oman vahvuutesi mukaan tai lähde oppimaan jotain ihan uutta


 


Some

Ajankohtaisista tapahtumista saat tietoa tämän sivun tapahtumakalenterista, seuraamalla Katariinanseurakunnan nuoria Facebookissa (Katariinan nuoret) ja Instagramissa (@ktrnsrknrso) sekä liittymällä WhatsApp-ryhmään (laita pyyntö viestillä kenelle tahansa seurakuntamme nuorisotyöntekijöistä).


Ihminen, jolla on sinulle aikaa

Nuorten toiminta on järjestetty pääasiassa Tarun, Elinan ja Kirstin sekä nuorisopastorimme Remon johdolla.

Nuorisotyönohjaajamme ovat kristittyjä sosiaali- ja nuorisotyön ammattilaisia, joiden kutsumus on jakaa elämää yhdessä alueemme nuorten kanssa. Jos joku asia painaa mieltäsi tai haluat muuten vaan jutella kivan ja luotettavan aikuisen kanssa, voit olla heihin yhteydessä puhelimitse (myös Telegram ja WhatsApp). Kaikki käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.


After School

Avoimet ovet Jaanin seurakuntatalolla torstaisin klo 16-18.
AFTER SCHOOL on ollut remontissa tällä syyskaudella, mutta jatkuu torstaisin 25.10. alkaen.
Poikkeuksena 29.11. ja 6.12. jolloin ei ole After schoolia.


Olet tervetullut joukkoon sellaisena kuin olet!


 

Katariinanseurakunnan nuoret Instagramissa

Nuorisotyön tuoreimmat kuulumiset ja tunnelmat löydät Instagramista. Instagram-tilimme nimi on @ktrnsrknrso. Klikkaa itsesi mukaan!