Elämää nuoressa seurakunnassa

Sinussa on valo, sinussa on yö, sinulla on sitkeä sydän, joka lyö

Seurakunnan nuorisotyön touhuihin ovat tervetulleita kaikki yli 14-vuotiaat nuoret.
Katariinanseurakunnan nuortentilat sijaitsevat Jaanin seurakuntatalolla, osoitteessa Karjakuja 75.


Isoskoulutus

Joka keskiviikko sinua kutsuu vaihtuvan ohjelman, leffojen, Raamatun, lautapelien, biljardin, pingiksen, hiljentymisen, rukouksen ja kavereiden seuraan nuortenillat kello 18-21. Nuortenillat ovat osa Katariinanseurakunnan isoskoulutusta. Kevätkauden 2018 nuortenillat alkavat Jaanin seurakuntatalolla keskiviikkona 10.1.2018 klo 18!

Isos- ja leiriavustajahaku

Kesän 2018 leireille haetaan isosia ja leiriavustajia. Hakulomake löytyy täältä. Haku on avoinna 25.3. asti. Valinnat ilmoitetaan isosiksi ja leiriavustajiksi valituille viikolla 14. Isoseksi voivat hakea kaikki Katariinanseurakunnan isoskoulutukseen osallistuneet. Leiriavustajaksi voivat hakea kaikki 3.vuoden ja sitä vanhemmat isoset.

Lisätietoja voi kysyä nuorisotyönohjaajilta.

Isoskoulutus

Isoskoulutus koostuu nuortenilloista, viikonloppuleireistä, palvelutehtävistä sekä Pop up-iskoista. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

 

Nuortenillat

Nuortenillat Jaanin seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 18-21. Illat koostuvat yhteisestä toiminnasta, opetuksesta, opettelusta, hartaudesta ja vapaasta pelailusta sekä oleskelusta. Illoissa tarjolla pientä evästä.

 

Viikonloppuleirit

Kevään 2018 leirit:

9.-11.3. Isosleiri Kunstenniemessä. Leirin hinta 30€ tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumaan pääset tästä.

  23.-25.3. TYKKI-leiri ensimmäisen vuoden isosille. Ilmoittaudu 8.3. mennessä.

25.-27.5. Kesän leireihin valmistava isosleiri. Leiri on ilmainen kesällä 2018 isosena tai leiriavustajana toimiville. Ilmoittautuminen auki nyt! Ilmoittautuminen loppuu torstaina 10.5.

Lisätiedot: Taru Heikkonen, 040-3417482

Palvelutehtävät

Palvelutehtäviä on monia, joten jokaiselle löytyy oma mieluinen tapa auttaa seurakunnassa.

Keväällä 2018 voit osallistua musatiimin, luovantiimin, kansainvälisyystiimin, tiedotus- ja sometiimin tai AV-tiimin toimintaan. Tavoitteena tiimeissä on oppia uusia tapoja palvella seurakunnassa. Monellaista osaamista tarvitaan! Valitse oman vahvuutesi mukaan tai lähde oppimaan jotain ihan uutta!

 

Pop Up-iskot

Pop Up-iskot ovat ajallisesti pidempiä kuin nuortenillat. Pop up-iskoissa opetellaan yhdessä isosuutta lähtemättä viikonlopuksi leirille. Pop up-iskot tapahtuvat usein eri paikoissa kuin nuortenillat.

Seuraava Pop up-isko on la 21.4. klo 10-15 seurakuntien virastotalolla (os. Eerikinkatu 3). Päivässä harjoitellaan heittäytymistaitoja. Päivä on ensisijaisesti jo isosena toimineille. Ilmoittaudu mukaan tästä.


 


Some

Ajankohtaisista tapahtumista saat tietoa tämän sivun tapahtumakalenterista, seuraamalla Katariinanseurakunnan nuoria Facebookissa (Katariinan nuoret) ja Instagramissa (@ktrnsrknrso) sekä liittymällä WhatsApp-ryhmään (laita pyyntö viestillä kenelle tahansa seurakuntamme nuorisotyöntekijöistä).


Ihminen, jolla on sinulle aikaa

Nuorten toiminta on järjestetty pääasiassa Tarun, Elinan ja Kirstin sekä nuorisopastorimme Remon johdolla.

Nuorisotyönohjaajamme ovat kristittyjä sosiaali- ja nuorisotyön ammattilaisia, joiden kutsumus on jakaa elämää yhdessä alueemme nuorten kanssa. Jos joku asia painaa mieltäsi tai haluat muuten vaan jutella kivan ja luotettavan aikuisen kanssa, voit olla heihin yhteydessä puhelimitse (myös Telegram ja WhatsApp). Kaikki käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.


After School

Yläkoululaisten ja sitä vanhempien avoimet ovet Jaanin seurakuntatalolla. Kevään After Schoolit jatkuvat 15.2.
Torstaisin klo 16–18 ovet ovat auki päiväunia, eväiden syöntiä, läksyjen tekoa, biljardinpeluuta jne. varten. Tervetuloa!
 


Äijät

Seurakunnassamme on omaa toimintaa pelkästään miehille.
Seuraavat Äijien saunaillat keväällä 2018. Lisätietoa myöhemmin.


Lisätiedot: Remo Ronkainen (0403417485)


Olet tervetullut joukkoon sellaisena kuin olet!


 

Katariinanseurakunnan nuoret Instagramissa

Nuorisotyön tuoreimmat kuulumiset ja tunnelmat löydät Instagramista. Instagram-tilimme nimi on @ktrnsrknrso. Klikkaa itsesi mukaan!