Elämää nuoressa seurakunnassa

Sinussa on valo, sinussa on yö, sinulla on sitkeä sydän, joka lyö

Seurakunnan nuorisotyön touhuihin ovat tervetulleita kaikki yli 14-vuotiaat nuoret.
Katariinanseurakunnan nuortentilat sijaitsevat Jaanin seurakuntatalolla, osoitteessa Karjakuja 75.


Isoskoulutus

Joka keskiviikko sinua kutsuu vaihtuvan ohjelman, opetuksen, Raamatun, lautapelien, biljardin, pingiksen, hiljentymisen, rukouksen ja kavereiden seuraan nuortenillat kello 18-21. Nuortenillat ovat osa Katariinanseurakunnan isoskoulutusta. Syyskauden 2018 nuortenillat alkavat Jaanin seurakuntatalolla keskiviikkona 15.8.2018 klo 18!

Isoskoulutus

Isoskoulutus koostuu nuortenilloista, viikonloppuleireistä, palvelutehtävistä sekä Pop up-iskoista. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

 

Nuortenillat

Nuortenillat Jaanin seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 18-21. Illat koostuvat yhteisestä toiminnasta, opetuksesta, opettelusta, hartaudesta ja vapaasta pelailusta sekä oleskelusta. Illoissa tarjolla pientä evästä.

 

Viikonloppuleirit

Syksyn 2018 leirit:
19-21.10.2018
28-30.12.2018
 

Lisätiedot: Taru Heikkonen, 040-3417482

 

Pop Up-iskot

Pop up –iskoja on muutaman kerran syksyllä. Ne eivät ole keskiviikkoisin, vaan muina viikonpäivinä. Pop up -iskoissa opetellaan yhdessä isosuutta lähtemättä viikonlopuksi leirille. Pop up -iskot tapahtuvat myös hieman eri paikoissa kuin nuortenillat. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan myöhemmin, mutta itsenäisyyspäivänä 6.12 on Pop Up-isko, jonka voit jo merkitä kalenteriin

 

Palvelutehtävät

Palvelutehtäviä on monia, joten jokaiselle löytyy oma mieluinen tapa auttaa seurakunnassa.

Syksyllä  2018 voit osallistua musatiimin, luovantiimin, kansainvälisyystiimin, tiedotus- ja sometiimin tai AV-tiimin toimintaan. Tavoitteena tiimeissä on oppia uusia tapoja palvella seurakunnassa. Monellaista osaamista tarvitaan! Valitse oman vahvuutesi mukaan tai lähde oppimaan jotain ihan uutta


 


Some

Ajankohtaisista tapahtumista saat tietoa tämän sivun tapahtumakalenterista, seuraamalla Katariinanseurakunnan nuoria Facebookissa (Katariinan nuoret) ja Instagramissa (@ktrnsrknrso) sekä liittymällä WhatsApp-ryhmään (laita pyyntö viestillä kenelle tahansa seurakuntamme nuorisotyöntekijöistä).


Ihminen, jolla on sinulle aikaa

Nuorten toiminta on järjestetty pääasiassa Tarun, Elinan ja Kirstin sekä nuorisopastorimme Remon johdolla.

Nuorisotyönohjaajamme ovat kristittyjä sosiaali- ja nuorisotyön ammattilaisia, joiden kutsumus on jakaa elämää yhdessä alueemme nuorten kanssa. Jos joku asia painaa mieltäsi tai haluat muuten vaan jutella kivan ja luotettavan aikuisen kanssa, voit olla heihin yhteydessä puhelimitse (myös Telegram ja WhatsApp). Kaikki käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.


After School

Yläkoululaisten ja sitä vanhempien avoimet ovet Jaanin seurakuntatalolla torstaisin klo 16-18. Syksyn After Schoolien aikataulut ilmoitetaan myöhemmin.


Olet tervetullut joukkoon sellaisena kuin olet!


 

Katariinanseurakunnan nuoret Instagramissa

Nuorisotyön tuoreimmat kuulumiset ja tunnelmat löydät Instagramista. Instagram-tilimme nimi on @ktrnsrknrso. Klikkaa itsesi mukaan!