Elämää nuoressa seurakunnassa

Sinussa on valo, sinussa on yö, sinulla on sitkeä sydän, joka lyö

Seurakunnan nuorisotyön touhuihin ovat tervetulleita kaikki yli 14-vuotiaat nuoret.
Katariinanseurakunnan nuortentilat sijaitsevat Jaanin seurakuntatalolla, osoitteessa Karjakuja 75.


Isoskoulutus

Joka keskiviikko sinua kutsuu vaihtuvan ohjelman, leffojen, Raamatun, lautapelien, biljardin, pingiksen, hiljentymisen, rukouksen ja kavereiden seuraan nuortenillat kello 18-21. Nuortenillat ovat osa Katariinanseurakunnan isoskoulutusta. Syyskauden 2017 nuortenillat alkavat Jaanin seurakuntatalolla keskiviikkona 23.8 klo 18!

 

Ilmoittaudu syksyn ensimmäiselle isoskoulutus-leirille täältä: https://www.lyyti.fi/reg/Katariinanseurakunnan_nuortenleiri_2476

 

Isoskoulutus

Isoskoulutus koostuu nuortenilloista, viikonloppuleireistä, palvelutehtävistä sekä Pop up-iskoista. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

 

Nuortenillat

Nuortenillat Jaanin seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 18-21. Illat koostuvat yhteisestä toiminnasta, opetuksesta, opettelusta, hartaudesta ja vapaasta pelailusta sekä oleskelusta. Illoissa tarjolla pientä evästä.

 

Viikonloppuleirit

Leirien ajankohdat:

22-24.9.2017. Ilmoittaudu täältä:  https://www.lyyti.fi/reg/Katariinanseurakunnan_nuortenleiri_2476

20-22.10.2017

27-29.12.2017

9-11.3.2017

25-27.5.2017

 

Palvelutehtävät

Palvelutehtäviä on monia, joten jokaiselle löytyy oma mieluinen tapa auttaa seurakunnassa. Syksyn palvelutehtäviä ovat mm. Donkkis-tapahtuma ja Maata Näkyvissä-festarit 17-19.11.2017

 

Pop Up-iskot

Pop Up-iskot ovat ajallisesti pidempiä kuin nuortenillat. Pop up-iskoissa opetellaan yhdessä isosuutta lähtemättä viikonlopuksi leirille. Pop up-iskot tapahtuvat usein eri paikoissa kuin nuortenillat.

ti 10.10 klo 17-20 Henrikin kirkolla

la 4.11 klo 16-22 Varissuon kirkolla

su 5.11 klo 9-14 Varissuon kirkolla

 


 


Some

Ajankohtaisista tapahtumista saat tietoa tämän sivun tapahtumakalenterista, seuraamalla Katariinanseurakunnan nuoria Facebookissa (Katariinan nuoret) ja Instagramissa (@ktrnsrknrso) sekä liittymällä WhatsApp-ryhmään (laita pyyntö viestillä kenelle tahansa seurakuntamme nuorisotyöntekijöistä).


Ihminen, jolla on sinulle aikaa

Nuorten toiminta on järjestetty pääasiassa Tarun, Ernen ja Kirstin sekä nuorisopastorimme Remon johdolla.

Nuorisotyönohjaajamme ovat kristittyjä sosiaali- ja nuorisotyön ammattilaisia, joiden kutsumus on jakaa elämää yhdessä alueemme nuorten kanssa. Jos joku asia painaa mieltäsi tai haluat muuten vaan jutella kivan ja luotettavan aikuisen kanssa, voit olla heihin yhteydessä puhelimitse (myös Telegram ja WhatsApp). Kaikki käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.


After School

Kaikkien koululaisten avoimet ovet Jaanin seurakuntatalolla.
Torstaisin klo 15–18 ovet ovat auki päiväunia, eväiden syöntiä, läksyjen tekoa, biljardinpeluuta jne. varten. Tervetuloa!
 


Äijät

Seurakunnassamme on omaa toimintaa pelkästään miehille.
Seuraava Äijien saunailta:

12.09. Sinappi
Lisätiedot: Erne Hakala (040-3417484)


 


Olet tervetullut joukkoon sellaisena kuin olet!

Katariinanseurakunnan nuoret Instagramissa

Nuorisotyön tuoreimmat kuulumiset ja tunnelmat löydät Instagramista. Instagram-tilimme nimi on @ktrnsrknrso. Klikkaa itsesi mukaan!

Ota yhteyttä

Taru Heikkonen
johtava nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta