Diakonia - tukea elämään

Diakonia tarkoittaa kristillistä palvelua. Me ihmiset olemme Jumalan käsiä tässä maailmassa ja meille on annettu tehtäväksi kantaa toistemme kuormia, iloita iloitsevien kanssa ja itkeä itkevien kanssa.

Maailma ei jakaudu reppanoihin ja sankareihin, vaan jokainen meistä on elämänsä varrella niin auttajan kuin avun tarvitsijan asemassa. Seurakuntamme diakonit ovat sinua varten molemmissa tilanteissa - silloin, kun tarvitset itse apua ja silloin, kun pohdit, miten voisit itse auttaa toisia.

Diakoniatoimiston vastaanottoajat

Seurakuntamme diakonit ovat koulutukseltaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja kirkon hengellisen työn tekijöitä. Heidän kanssaan voi keskustella luottamuksellisesti kaikista mieltä painavista asioista. He kuuntelevat huoliasi ja auttavat sinua parhaansa mukaan.

Diakonit päivystävät tiistaisin Hannuniitun seurakuntatalolla (Virmuntie 2) ja perjantaisin Varissuon kirkon diakoniatoimistolla (Kousankatu 6) klo 10.00-11.30.

Heihin saa parhaiten yhteyden puhelimitse ma ja ti klo 10-11.30 numerosta 040 341 7172.

 

Omaishoitajien päiväkaffet - virkistystä ja vertaistukea

Kutsumme päiväkaffelle kaikki omaishoitajat, jotka hoitavat läheistään kotona. Päiväkaffeilla on tarjolla kahvin lisäksi virkistävää yhdessäoloa toisten omaishoitajien kanssa, keskustelua arjen asioista ja hartaushetki.

Tapaamme joka kuukauden toisena maanantaina klo 13 Hannunniitun seurakuntatalolla (Virmuntie 2). Olet sydämellisesti tervetullut!