Diakonia - tukea elämään

Diakonia tarkoittaa kristillistä palvelua. Me ihmiset olemme Jumalan käsiä tässä maailmassa ja meille on annettu tehtäväksi kantaa toistemme kuormia, iloita iloitsevien kanssa ja itkeä itkevien kanssa.

Maailma ei jakaudu reppanoihin ja sankareihin, vaan jokainen meistä on elämänsä varrella niin auttajan kuin avun tarvitsijan asemassa. Seurakuntamme diakonit ovat sinua varten molemmissa tilanteissa - silloin, kun tarvitset itse apua ja silloin, kun pohdit, miten voisit itse auttaa toisia.

Diakoniatoimiston vastaanottoajat

Seurakuntamme diakonit ovat koulutukseltaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja kirkon hengellisen työn tekijöitä. Heidän kanssaan voi keskustella luottamuksellisesti kaikista mieltä painavista asioista. He kuuntelevat huoliasi ja auttavat sinua parhaansa mukaan.

Diakonit päivystävät Varissuon kirkon diakoniatoimistolla (Kousankatu 6) tiistaisin ja perjantaisin klo 10.00-11.30. Heihin saa yhteyden puhelimitse numerosta 040 341 7172.

 

Omaishoitajien päiväkaffet - virkistystä ja vertaistukea

Kutsumme päiväkaffeille kaikki omaishoitajat, jotka hoitavat läheistään kotona. Päiväkaffeilla on tarjolla kahvin lisäksi virkistävää yhdessäoloa toisten omaishoitajien kanssa, keskustelua arjen asioista ja hartaushetki.

Tapaamme maanantaisin klo 13 kuukauden toisella viikolla Hannunniitun seurakuntatalolla (Virmuntie 2). Olet sydämellisesti tervetullut!

 

Aarrekartta työpaja! - tule tekemään oma aarrekarttasi

Tympiikö elämä, etsitkö uutta suuntaa vai haluaisitko muuten vain unelmoida? Aarrekartan avulla voit työstää haaveita ja tuoda esille itseäsi. Järjestämme illan jonne voit tulla omana itsenäsi tekemään omaa aarrekarttaa ja juttelemaan muiden kanssa teekupin äärellä. Iltaan sisältyy pieni hartaus ja alustus. Seurakunta tarjoaa askartelumateriaalit sekä kahvit. Aarrekartta työpaja sopii kaiken ikäisille, jotka pystyvät ohjatusti tekemään helppoja askarteluja.Kuvaus: S:\Katariinanseurakunta\Työntekijät\Diakonia\Mainokset & Hakemukset\kuvia mainoksiin\house-2674290_960_720.jpg

Tule tekemään oma aarrekarttasi Varissuon kirkolle 5.10 klo 17–19. Osoite Kousankatu 6. Työpajaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lisätiedot Nuulta (diakoni) 040 341 7136.

Tervetuloa unelmoimaan!

Terveisin työntekijät Taru, Anna ja Nuu