Liekkejä on monta, valo on yksi - toimintaa aikuisille

Katariinanseurakunnan aikuisia ei ole valettu samasta muotista. Joku löytää hengellisen yhteisönsä raamattu- tai rukouspiiristä, toinen taas kirkkokuorosta. Jollekin tärkeintä uskossa on ylistää ja rukoilla vapaasti, toinen viihtyy hiljaisuuden retriiteissä tai Siionin virsiä veisaten. Joku innostuu teologisista ja yhteiskunnallisista keskusteluista, toisen sydän palaa diakoniatyölle.

On suuri rikkaus, että meitä on moneksi. Jokaista tarvitaan, eikä kenenkään paikka seurakunnassa ei ole sen hienompi tai huonompi kuin jonkun toisen.

Käy siis peremmälle Katariinanseurakunnan aikuisten seuraan. Tervetuloa etsimään omaa paikkaasi ja kutsumustasi yhdessä toisten kanssa!

Tilaisuuksia aikuisille

Seurakunnassa on paljon aikuisille suunnattuja tilaisuuksia, joihin voi osallistua silloin, kun itselle sopii, ilman etukäteisilmoittautumista.

Seurat

Varissuon kirkolla pidetään herännäisseurat noin kerran kuukaudessa maanantaisin. Seuroissa veisataan Siionin virsiä, kuunnellaan lyhyitä puheita ja juodaan iltateet. Seurakahvitus alkaa klo 18.30 ja seurat klo 19.00. Seurojen yhteyshenkilö on Kerttu Vihantola, kerttu.vihantola(a)suomi24.fi.

Historiakerhon tilaisuudet

Katariinanseurakunnan yhteydessä toimii historiakerho, joka järjestää erilaisia tapahtumia ja retkiä. Kerhon suurin vuosittainen tapahtuma on viime vuosina ollut Pyhän Katariinan kirkkoaukiolla järjestettävät joulumarkkinat. Historiakerhon toiminnasta kiinnostuneet voivat ilmoittautua kerhon sähköpostilistalle, jota ylläpitää Anna Hälli, anna.halli@evl.fi.

Valoa yössä -keskustelusarja

Valoa yössä on kristillis-yhteiskunnallinen keskustelusarja. Valoa yössä -illoissa kuullaan alustuksia ajankohtaisista aiheista, nautitaan musiikista ja keskustellaan. Tarjoilu on järjestetty nyyttikestiperiaatteella ja jokainen voi halutessaan tuoda oman leivonnaisen yhteiseen koriin jaettavaksi.

Tellervo, Kirsti ja Ritva Varissuon ostarin naistenpäivän tapahtumassa.