Yhteisvastuukeräyksen aloitusmessu 5.2. klo 10 ja Kulttuuribrunssi klo 11.30

Tule Kaarinan kirkolle nauttimaan brunssia ja katsomaan TARINATehtaan uusi Yv-teemoihin liittyvä musiikki- ja runoteos EIKÄ HEITÄ ENÄÄ OLE. Brunssi ja ohjelma 15 € Yhteisvastuulle.

Lippuja myös ennakkomyynnissä.

Ystävän kanssa -lounaskonsertti

14.2. klo 14 Kaarinan kirkolla Kaarinan-Piikkiön Sotaveteraanikuoro ja Kirkkokuoro esiintyvät ja kylkiäisenä on höyryävän hyvää kermaista lohikeittoa, pullakahveja unohtamatta. Liput 10 € Yhteisvastuulle.

HAUKU VAAN!

Koirat kirkonmäellä 5.3. klo 13 koiranomistajien ja koiranystävien hartaustilaisuus Kaarinan kirkon sivupihalla Hovirinnantiellä. Hartauden jälkeen koiratapahtumassa myydään koirankeksejä, hernekeittoa, retrokoiria. Tule ja valokuvauta itsesi ja koirasi YV:n hyväksi. Monenlaista mukavaa!

Miten haluat asioitasi hoidettavan, kun et enää itse siihen pysty?

Olet tervetullut keskustelemaan aiheesta Kaarinan kirkolle 8.3.2017 klo 13
Keskustelua vetää lakimies Vesa Anttila, joka kertoo edunvalvontavaltuutuksesta. Luennolla selvitetään, tarvitsetko sinä edunvalvontavaltuutuksen. Edunvalvontavaltuutus on valtakirja tulevaisuutta varten. Vain kattavalla edunvalvontavaltuutuksella on mahdollista välttää valtion määräämä holhous.

Jos olet jo laatinut edunvalvontavaltuutuksen, tule paikalle kuulemaan lisää ja tarkastamaan valtakirjasi maksutta.

Tiedustelut Mia Virtanen

Taideviikonloppu

Kuusiston Kanttorilassa 25.-26.3. klo 11-17

Tule tekemään mix media -taidetta ja runoja ja rauhoittumaan Kuusiston ihanissa maisemissa! Kurssia vetää mix media -tekniikan asiantuntija. Kurssihintaan 25 € kuuluvat materiaalit, lounaat ja teehetket. Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. Ilmoittautuminen alkaa 6.2. osoitteessa kaarina.diakonia@evl.fi.

HELATORTAINA 25.5. KUUSISTON KEVÄTKALLAASIT

Kevätkirkko Kuusistossa klo 10 ja koko perheen tapahtuma sen jälkeen. Luvassa mm. Pikkulinnun aarteen etsintä ja makkaranpaistoa. Tapahtuman tuotot Yhteisvastuulle.

Kolme naista ja koira yhden sylissä

Ota yhteyttä

Anna-Kaisa Leppänen
diakoniatyöntekijä
Kaarinan seurakunta