Rippikoulumme on alkanut - tervetuloa mukaan!

 

Tällä sivulla voit seurata rippikoulusi ohjelmaa ja nähdä mahdolliset muutokset sekä uutiset. Jos epäilet, oletko oikealla sivulla, tämä on siis se rippikoulu, josta vastuussa ovat ensisijaisesti Lilli ja Toni. Rippikoulumme aikana tulevat tutuiksi monet muutkin rippikoulumme kannalta tärkeät ihmiset: toiset Henrikin työntekijät, isoset ja kesätyöntekijä leirillämme Eriksgårdenissa.

Jos ohjelmaan tulee joku muutos, ilmoitamme siitä joko antamaasi puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Varmistathan siis, että meillä on käytössämme voimassa olevat tiedot. Mielellämme otamme postituslistalle myös huoltajien postit, niin silloin myös taustajoukot tietävät missä mennään. Rippikoulu on siis enemmän kuin vain oma ripari; sitä käyvät omalla tavallaan myös sinulle tärkeät ihmiset.

Jännittääkö? Ei haittaa - niin mekin jännitämme. Pikkuhiljaa tulemme tutuiksi - ja turvallisessa ympäristössä.

Antoisaa rippikouluaikaa!

 

 

 

Rippikoulumme etenee näin:

  • la 19.11. klo 13.-14 Lähetystuokio: nimikkolähettimme Hannu Heinonen (Kenia) ja Kaarina Hembree. Paikka: Henrikinkirkko.
  • ti 10.1.2017 klo 16 Tullaan tutuiksi - tapaaminen kirkon alakerran rippikoululuokassa. Sisäänkäynti kirkon päädystä.
  • su 29.1. klo 11 Osallistumme messuun Henrikinkirkossa. Tapaamme eteisessä 10.50. Messun jälkeen juomme kirkkokahvit, joiden jälkeen vielä lyhyt tuokio kirkossa. Kotiin pääsee klo 13.
  • ti 28.2. klo 18 Osallistumme nuorten valmistelemaan messuun Henrikinkirkossa. -Tapaaminen aulassa 17.50
  • to 2.3. klo 16.15 Musiikkia! Henrikinkirkko.
  • la 11.3. klo 14.-17 Valmistaudumme messuun! Jumalanpalvelusopetusta ja käytännön hommia! Henrikinkirkko
  • su 12.3. klo 11 Musiikkijumalanpalvelus Henrikinkirkossa. Tapaamispaikka ja aika on entinen: kirkon eteisessä 10.50
  • ke 12.4. klo 19  Via Crucis - musiikkimatka pääsiäiseen.  Henrikinkirkko. Tavataan kirkon eteisessä 18:50
  • Toukokuussa ei yhteisiä tapaamisia ole; tämä on varattu mahdollisten poissaolojen korvaamiseen. Ohjeet annetaan edellisessä kokoontumisessa.

Ke 14.6. klo 18 katse kääntyy jo leiriämme kohti. Tähän tilaisuuteen kutsumme vanhemmat ja rippikoululaiset yhdessä. Mukana on myös kesän isoset ja mahdollisesti kesätyöntekijämme.  Tapaamisen aikana annamme leiri-informaatiota, jaamme ohjelman, kerromme turvallisuuteen liittyvistä asioita ja konfirmaatiosta. Vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Turvallisuuslomake palautetaan tässä tilaisuudessa. Paikkana on Henrikinkirkko (Ruususali)

Rippikoululeiri on 1.-7.7.2017 Eriksgårdenissa (Heinänokantie 66).

Konfirmaatiomessu sunnuntaina 9.7.2017 klo 11 Henrikinkirkossa. Konfirmaatioon liittyvä harjoitus järjestetään samaisena aamuna klo 10.

Rippikoululaisia merellä harjoittelemassa melomista.
Rippikoulussa voi kokea monenlaista

Ota yhteyttä

Lilli Jussila
nuorisotyönohjaaja
Henrikinseurakunta
 
Toni Pätsi
kappalainen
Henrikinseurakunta