Perhekerhot

Toiminta on kaikille avointa ja mukaan voi saapua silloin kun itselle sopii. Jokainen kerta on ainutkertainen.

Aloitamme klo 9.30 aamupalalla ja sen jälkeen on aikaa vapaalle leikille ja jutustelulle. Meillä on myös ohjattua toimintaa; lauluja, leikkejä, liikuntaa ja askarteluja, ja se alkaa noin klo 10.

Mukaan pääsee ilman ikärajoitusta tai ennakkoilmoittautumista. Toiminta on maksutonta.

Yhteistyössä Henrikinseurakunta ja Turun kaupungin varhaiskasvatus

 

• Tiistaisin klo 9.30-11.30 Henrikinkirkolla (Peltolantie 2) Kerho alkaa 21.8.

Torstaisin klo 9.30-11.30 Skanssi, 2 krs KappAhlin vieressä

Huom! Kerho alkaa 20.9.

Perjantaisin klo 9.30-11.30 Koivulan seurakuntatalolla (Sävelkuja 3) Kerho alkaa 24.8.

Tervetuloa!

 

 

Vauvatreffit

Tervetuloa kaikki vauvaperheet! Myös odottavat äidit ovat tervetulleita. 

Mukaan voi saapua silloin kun itselle sopii. Jokainen kerta on ainutkertainen. Vauvaperheiden treffeillä jaetaan vauva-arjen iloja ja haasteita. Leppoisan kahvittelun ja rupattelun lisäksi ideoidaan yhdessä ohjelmaa!

 

Skanssi, 2 krs KappAhlin vieressä

Torstaisin klo 13.00-15.00

Lämpimästi tervetuloa!

Toiminta alkaa 20.9.

Kahden pojan 1v10kk ja 3kk äiti kertoo:

"Seurakunnan toiminta ei ollut minulle kovinkaan tuttua enkä ollut varma oliko vauvakahvila minua varten. Kun esikoiseni oli noin 5 kuukautta, alkoi kuitenkin yksin vauvan kanssa kotona oleminen tuntumaan raskaalta, kaipasin aikuista seuraa. Kynnys oli korkealla, mutta keräsin rohkeuteni ja menin vauvakahvilaan. Kahvilaan saa saapua ja sieltä saa lähteä silloin kun itselle sopii. Helpottavaa, pienten lasten kanssa on vaikea pysyä minuuttiaikatauluissa. Jatkoin kahvilassa käymistä. Välillä sain pakottaa itseni lähtemään raskaan valvotun yön jälkeen. Aina olin kuitenkin tyytyväinen että tuli lähdettyä. Sain kahvilassa vertaistukea toisilta äideiltä tai jos olin liian väsynyt seurustelemaan, sain istua hiljaa kahvikuppini kanssa. Olla vaan ja kuunnella muita tai olla kuuntelematta. Vauva nukkui sikeästi kahvilan jälkeen ja päivä rytmittyi ja sujui paremmin. Vauvakahvilassa olen tutustunut moneen äitiin ja osasta on tullut hyviä, läheisiä ystäviä. Vauvakahvilasta siirryttiin seurakunnan perhekerhoon kun esikoinen oli noin puolitoista vuotta. Äitiyslomalla jaksamisen kannalta vauvakahvila ja perhekerho ovat olleet minulle elintärkeitä."

Vanhempi mies lukee lapsille satua
"Kerhoon on voinut tulla sellaisena kuin on, vaikka joskus olisikin ollut huono aamu kotona."
lastenohjaaja / perhetyön sihteeri
Henrikinseurakunta
Kasvatusasiankeskus