TEMPPUTORSTAIT

joka kuun ensimmäisenä torstaina (ei 6.12. ja 3.1.) klo 17.30 Koivulan seurakuntatalo

Koko perheen Tempputorstait klo 17.30-19.00 alkaen 6.9. (ei 6.12. ja 3.1.) yhteistyössä Koivulan MLL:n kanssa. Liikunnallista toimintaa koko perheelle. Tarjolla on myös kahvia, pientä purtavaa ja rauhallisempi tila perheen pienimmille.

 

 

YHDEN VANHEMMAN PERHEIDEN SYYSLOMARETKI

torstaina 18.10. Lohja

Retkellä vierailemme Tytyrin kaivosmuseossa ja Lohjan kirkossa Hinta 10e / perhe. Retken aikana omakustanteinen lounas Lohjan keskustassa. Ilmoittautuminen 5.10. mennessä Lyytin kautta: https://www.lyyti.in/Lohjanmatka1810

Huomaathan, että maksu maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä ja tällöin vahvistat myös paikkasi retkellä. Lähtö Turun Tuomiokirkolta 8:30 sekä välipysäkit Henrikinkirkolla, Kaarinassa ja Piikkiössä. Lähtöpaikka valitaan ilmoittautumisen yhteydessä. Paluuaika Turussa noin kello 17.

 

VALOA PIMEYTEEN

torstaina 22.11. klo 18 Henrikinkirkon pihapiiri

Perheiden lyhtyjuhla torstaina 22.11. klo 18 kirkon pihapiirissä. Luvassa mm. lyhtyjen loistetta, lauluja ja grillimakkaraa. Oma taskulamppu mukaan.

 

KOKO PERHEEN YHTEINEN ILTA HENRIKISSÄ

Ilta Henrikissä meets perheet sunnuntaina 25.11. klo 18-19.30 kirkolla (Peltolantie 2). Aikuisille on yläkerrassa ohjelmassa mm. puhetta lastenpsykiatrian erikoislääkäri Jari Sinkkoselta sekä musiikkia Elias Kaskiselta. Lastenhoito on järjestetty alakerrassa. Lapsille tulee esiintymään jonglööri ja vatsastapuhuja Taika-Petteri. Lisäksi mahdollisuus leikkiin ja pelailuun. Tarjolla myös pientä iltapalaa. Lastenhoidosta vastaavat srk:n työntekijät ja isoset. Lapsen tulee olla vähintään 2-vuotias, jotta hän voi osallistua ja hoitoon voidaan ottaa max. 40 lasta. Maksuton, ilmoittautumiset 21.11. mennessä https://www.lyyti.in/iltahenrikissa2018lapset
 

ASKARTELEMAAN

sunnuntaina 2.12. klo 14 Henrikinkirkko

Jouluaskartelupaja sunnuntaina 2.12. klo 14-15.30 kirkon Ruususalissa. Askartelun jälkeen pientä tarjoilua seurakuntasalissa. Maksuton, ei ilmoittautumista.

 

PERHEIDEN ADVENTTIKIRKKO

sunnuntaina 2.12. klo 16 Henrikinkirkko

Tervetuloa lapset, isit ja äidit, mummit, vaarit ja kummit perheiden adventtikirkkoon.

Perhekirkossa on katsottavaa ja kuunneltavaa jokaiselle iästä riippumatta. Perhekirkkoon kuuluvat myös elämän äänet ja värit, kuten myös vilkkaat pikkujalat. Lämpimästi tervetuloa!

 

LASTEN KAUNEIMMAT JOULULAULUT

sunnuntaina 9.12. klo 16 Henrikinkirkko

 

 

 

Lapsi Tempputorstaina
lastenohjaaja / perhetyön sihteeri
Henrikinseurakunta
Kasvatusasiankeskus