Hääyö Tähkäpuistossa tulee taas!

Henrikinseurakunnan Hääyö –tapahtuma  järjestetään elokuun toisena lauantaina 11.8. 2018 klo 19 alkaen. Hääyössä voi toimittaa avioliittoon vihkimisen tai pyytää siunausta maistraatissa solmitulle avioliitolle.

Bröllopsnatt i Axparken - vigsel och välsignelse av äktenskap även möjlig på svenska. I samarbete med Åbo svenska församling. Se för mer information: http://www.abosvenskaforsamling.fi/nyheter/-/news/37403585 .

Hääyö on järjestetty vuodesta 2010 alkaen. Tilaisuus on tarkoitettu palvemaan nimenomaan pienimuotoisia häitä suunnittelevia pariskuntia.  Hääyöhön voi tulla myös Turun ulkopuolelta. 

Hääyöhön tulee ilmoittautua ennakkoon sähköistä lomaketta käyttäen.  

Ilmoittautuminen alkaa 2.5. ja päättyy 20.7. Huomioithan, että avioliiton esteiden tutkintalomake tulee olla voimassa jo ilmoittautumisen päättyessä. Täältä voit ladata esteiden tutkinnan pyyntölomakkeen. 

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä kirjoilla oleville Vihkiraamattu on valmiina odottamassa, mutta muualta tulevien hääparien toivotaan tuovan oman seurakuntansa Raamatun mukanaan.

Ilmoittautumislomakkeessa kysytään henkilötiedot ja tilaisuuden luonne sekä esimerkiksi todistajien tarve.  Lomakkeella tulee valita mieleinen kellonaika. Vain vapaat ajat näkyvät.  Ilmoittautumisen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiviestinä vahvistuksen varaamastasi toimituksesta.  Otamme yhteyttä toimituksen toteutumisesta viimeistään 1.8.

Alusta pitäen meille on ollut tärkeää järjestää matalan kynnyksen tapahtuma.  Se tarkoittaa sitä, että järjestämme kaiken valmiiksi ja juhlaa viettävät saavat vain tulla paikalle. Tästä johtuen emme voi toteuttaa erityistoiveita. Seurakunta ei järjestä valokuvausta.

Toimituksen jälkeen kirkon tiloissa on pienimuotoinen juhlatarjoilu. Ilmoittautumislinkki on tässä - anmälningen via länken:

https://www.lyyti.fi/reg/haayo2018

OBS! Formuläret finns tillsvidare bara på finska.

Jos joudut peruuttamaan varaamasi tilaisuuden, ilmoita siitä ensitilassa sähköpostilla henrikinseurakunta@evl.fi tai soittamalla seurakuntasihteerille, p. 040 341 7350.

Vihkipari sanomassa tahdon toisilleen.