Yhteyttä ja toimintaa

Seurakunta kokoaa yhteen eri-ikäisiä ihmisiä eri toimipisteissä. Ryhmässä voi miettiä yhdessä Raamatun sanomaa, tehdä käsitöitä tai keskustella ajankohtaisista aiheista.

Aina on tilaa uusille ryhmille! Olisitko halukas kokoamaan joukon sinua kiinnostavan asian tai toiminnan ympärille? Kerro toiveesi ja ideasi meille. Ryhmä voi toimia vaikka vain muutaman kuukauden ajan oman päämääränsä saavuttamiseksi.

 

 

Puuhapaja

Puuhapaja kokoaa tekeviä ihmisiä käyttämään kaikenlaisia kädentaitoja ja nauttimaan hyvästä seurasta. Tuotteita myydään mm. Yhteisvastuukeräyksen hyväksi seurakunnan myyjäisissä.

Puuhapaja kokoontuu noin kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 17. Löydät päivämäärät tapahtumakalenterista.

 

Vauvasukkapaja

Vauvasukkapajassa kudotaan "junasukkia" seurakunnassa kastettaville lapsille.

Kokoontumiset ovat kerran kuukaudessa tiistaisin klo 17 Henrikinkirkolla. Päivämäärät löytyvät tapahtumakalenterista.

 

Väritysryhmä

Aikuisten väritysryhmä kokoontuu Koivulan seurakuntakodilla, Sävelkuja 3, torstaisin joka viikko klo 17:30 syyskuun puolivälistä lähtien. Syksyn ensimmäiset kerrat ovat kurssimuotoisia, loppusyksy mennään yhteisen tekemisen merkeissä. Ensimmäinen kerta to 14.9.2017. Lisätietoa Heli Lindroos p. 040 341 7493. Katso lisää Facebookista.

 

Arkiretriitti

Syksyllä järjestetään jälleen kuuden viikon mittainen rukouksen ja hengellisen ohjauksen arkiretriitti. Tulija sitoutuu rukoilemaan joka päivä ja käy kerran viikossa keskustelemassa ohjaajansa kanssa. Arkiretriitin aloittaa ja lopettaa ryhmän yhteinen kokoontuminen jumalanpalvelukseen ja ohjeiden antoon. Alkaa su 29.10. ja päättyy su 10.12.2017. Tiedustelut Päivi Vuorilehto p. 040 3417 344

 

Hengellisen ohjauksen ryhmä.

Syksyllä alkaa ryhmä, jossa harjoitellaan tapakristityn taitoja; rukoilemista ja raamatunlukua. Kokoontuu viisi kertaa epäsäännöllisin ajoin, ensimmäinen kerta 31.8.2017.  Lisätietoa Heli Lindroos p. 040 341 7493.

 

Raivaajat

Tavaran raivaajien vertaistukiryhmä. Kokoontuu neljä kertaa. Nyt lähtee - tule hakemaan tsemppiä ja puhtia omaan siivous- ja järjestelyprojektiisi. Ryhmä alkaa ti 19.9. klo 17. Suunnitteilla myös retki jäteasemalle ke 6.9. klo 17. Lisätietoa Mia Lehtonen p. 040 3417 162.

 

Sururyhmä Henrikinseurakunnassa

Vertaistukiryhmä omaisensa menettäneille. Sururyhmässä voit puhua kokemastasi ja tunteistasi luottamuksellisessa ilmapiirissä. Ryhmä on määräaikainen ja aloittaa syyskuun lopulla. Tästä ja muista eri seurakunnissa alkavista sururyhmistä tietää parhaiten sielunhoitotyön sihteeri Auli Hynönen-Rinne p. 040 3417 207.

Virkatussa korissa on monta eriväristä huovutettua pääsiäismunaa.
Puuhapajassa askarreltiin pääsiäismunia

Ota yhteyttä

Heli Lindroos
johtava diakoniatyöntekijä
Henrikinseurakunta